براي شستن ميوه ها از مخلوط آب و آب ليمو استفاده كنيد
سبزيجات يكي از مهمترين مواد غذايي در رژيم روزانه شماست. روشهاي طبيعي و بي ضرري براي شستن گياهان در اين مقاله وجود دارد.
سبزيجات را با محلول هاي خانگي ضدعفوني كنيد
براي استفاده از ميوه ها و سبزيجات ، بايد به درستي بشوييد. ميزان سموم مورد استفاده در گياهان در انواع مختلف ميوه ها و در كشورهاي مختلف متفاوت است. به عنوان مثال ، خوردن يك وعده لوبياي سبز كه در ايالات متحده رشد كرده ۲۰۰ برابر خطرناك تر از خوردن يك وعده كلم بروكلي در همان كشور است. روشهاي طبيعي و بي ضرري براي شستن گياهان در اين مقاله وجود دارد.
سبزيجات را با آب سرد بشوييد
طبق مركز آمريكايي علوم و محيط زيست ، سه چهارم يا بيشتر حشره كش ها مي توانند با آب سرد از بين بروند.
سبزيجات را با آب نمك بشوييد
۲ قاشق غذاخوري نمك به آب ولرم اضافه كنيد و بگذاريد تا خنك شود. ميوه يا سبزيجات را به مدت نيم ساعت خيس كنيد ، سپس با آب سرد بشوييد.
ياد بگيريد كه سبزيجات و ميوه ها را با محلول هاي خانگي بشوييد
سوسيس و كالباس را با محلول سركه سفيد بشوييد و ضد عفوني كنيد
يك قاشق غذاخوري سركه سفيد را در يك كاسه آب ولرم بريزيد و ميوه ها و سبزيجات را به مدت نيم ساعت خيس كنيد و سپس با آب سرد بشوييد.به گفته متخصصان ، اسيد موجود در سركه سفيد باقي مانده حشره كش ها را از پوست ميوه ها و سبزيجات پاك مي كند. بيش از ۹۰ درصد باكتري ها را از بين مي برد و همچنين طراوت ميوه ها و سبزيجات را حفظ مي كند.
https://safir-ac.ir/آموزش-شستشوي-سبزيجات-و-ميوه-ها-با-محلول/
- یکشنبه ۲۴ اسفند ۹۹ | ۱۲:۲۲
- ۴۳ بازديد
- ۰ نظر