۱) چيدن نان هاي گرم روي هم باعث تسريع قالب مي شود ، فساد را تسهيل مي كند و ضايعات نان را بدتر مي كند. تا زماني كه كيك ها كاملاً خنك نشوند ، دستگيره نكنيد. چيدن كيك هاي داغ روي هم باعث تسريع كپك زدن ، تسهيل فساد ، تشديد ضايعات و ايجاد بيماري هاي گوارشي مي شود. نان سرد شده را در يك كيسه پلاستيكي يا درب بسته قرار دهيد
۲) گرماي نان باعث قالب گيري زودرس آن مي شود. از دست زدن به نان گرم به طور جداگانه خودداري كنيد.
۳) نان خوب به آرد با كيفيت ، خمير تخمير شده ، نان خوب و نگهداري مناسب نياز دارد. همانطور كه برخي از برنج ها خوب نمي پزند ، آرد بي كيفيت نيز به خوبي پخته نمي شود.
۴) دادن نان كپك زده به گاوها مضر و سرطان زاست. همچنين شير آنها را آلوده مي كند.
۵) افراد ۲۰٪ نان ، ۳۰٪ نانوا و ۵۰٪ آرد مصرفي تهيه مي كنند.
۶) خريد نان بالاتر از نياز روزانه يكي از دلايل افزايش ضايعات نان است. ترجيحاً از خريد نان اضافي خودداري كنيد.
۷) از خوردن نان سبوس دار در وعده هاي غذايي غافل نشويد. خوردن نان سبوس دار در هر وعده غذايي ۳۰ تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي و گوارشي را كاهش مي دهد و همچنين از جذب سريع قند و چربي در خون جلوگيري مي كند.
۸) نان هاي تيره (حاوي سبوس بيشتر) از ارزش غذايي بالاتري نسبت به نان هاي سفيد و سبك برخوردار هستند ، هرچه سبوس آرد بيشتر باشد ، ارزش غذايي آن بيشتر است و هرچه سبوس آرد كمتري داشته باشد ، از نظر ارزش غذايي و كيفيت نان پايين تر است.
- یکشنبه ۲۴ اسفند ۹۹ | ۱۲:۲۲
- ۴۲ بازديد
- ۰ نظر